tinute medicale

Wiki Article

pantaloni medicali slim
Cand cumperi o uniforma medicala, ar trebui sa iei in considerare mai intai functionalitatea. Uniformele Lotus ti se potrivesc confortabil, fara sa-ti restrictioneze miscarile prin faptul ca sunt prea stramte sau sa faca miscarile incomode prin faptul ca sunt prea largi.

Avem in vedere nevoile specifice ale profesiei medicale si incercam sa gasim cele mai bune solutii pentru toate nevoile vestimentare din spitale, clinici, cabinete medicale, sali de operatii, laboratoare, cabinete de cosmetica si masaj.

Descopera o colectie distincta de costume medicale pentru femei, realizate din tesaturi stretch de inalta calitate.

We scan Every garment on pickup and shipping therefore you’ll in no way have to worry about owning cleanse uniforms available. You’ll get what you requested.

In unele domenii se impune ca angajatii sa aiba un anumit echipament de protectie, iar astfel va putem ajuta cu cele mai calitative salopete de lucru. Puteti opta atat pentru salopetele de lucru conventional, din doua piese, brodate, cat si pentru cele cu pieptar de diferite modele. Salopetele de lucru brodate, contribuie sa cresterea „manufacturer awerness-ului” deoarece purtand salopetele acestea, angajatii vor fi si un instrument de promovare in randul clientilor, iar astfel veti transmite acestora ideea de profesionalism si incredere.

Fiecare design este gandit si lucrat in echipa folosind cele mai moderne tehnologii. Chiar si cele mai clasice dintre modelele disponibile pe Health practitioner in uniforma au avut o evolutie de perpetua imbunatatire.

Va punem la dispozitie o varietate de marimi in ceea ce priveste salopetele de lucru brodate, cu pieptar, clasice, din doua piese.

Calitatea sa deosebita il scoate in evidenta printre celelalte tesaturi cu greutatea mai mica de two hundred gsm de pe piata, datorita firelor rasucite.Poate fi spalat la forty grade celsius, procentul de contractie fiind mai mic de 2% vezi astfel nu intra la apa. Confortul la purtare este remarcabil si lejer.

 Declar ca am citit termenii si conditiile de utilizare a site-ului, validate ca am luat la cunostinta de continut si ca sunt de acord cu acesta. Informatii utile   Parerea clientilor

AutomotiveHelp employees in all roles get workwear that helps them perform, from coveralls to collared shirt.

Contracting & TradesHelp staff in all vezi roles get workwear that helps them conduct, from coveralls to collared shirt.

Sets consent for sending consumer mai multe information to Google for advertising applications. Sets consent for sending consumer info to Google for advertising applications. thirty zile

ManufacturingHelp employees in all roles get uniforme medicale material workwear that helps them conduct, from coveralls to collared shirt.

Acest lucru asigura si pastreaza produsele in bluze medicale cosul dvs. de cumparaturi. Dezactivarea acestui modul cookie ar inceta sa permita comenzile. Acest modul cookie nu salveaza day personale despre orice customer de magazin. thirty de zile

Report this wiki page